Lépj be a MiVi Klubba!
Fórumkereső
Fórum
Üdvözöl a Mi Világunk Fórum!
Szólj hozzá Te is: vár rád a Mi Világunk Fórum!
Felhívjuk kedves klubtagjaink figyelmét, hogy a Fórum a felhasználók közötti kommunikációra szolgál. A Mi Világunk Online szerkesztősége nem válaszol a Fórumba beírt üzenetekre.
Kérjük, amennyiben kérdésed, javaslatod van a Mi Világunk Online-nal kapcsolatban, kattints a Kapcsolat menüpontra!
Fórum / Divat / Mi a véleményetek a használt ruha vásárlásáról?
Sziasztok!Nagyon sokat varrok magamnak,de,mível sokat romlott a szememm:felfedeztem 1.használtruha boltott.Megmondom öszintén.....,nagyon jó cuccokat sikerült,márt többször vásárolnom.Van olyan ruha is,amin+ az árcédula is rajta volt.Nem utolsó sorban,lehet,hogy csak nekem van ilyen ruhám.Kíváncsi vagyok véleményetekre.Üdv Mindenkinek.Erzsi
Hozzászólás:
Én is szoktam vásárolni turiban főleg gyerekeknek és ők is jönnek velem és élvezik. A gyerekeknek amit veszek azok általában 1-2 hónapig jók és utána már másikat tudok venni. Gyorsan nőnek és nem használják el. És a játszótérre meg mindegy mivel úgyis piszkos, szakadt lesz.
Eladó egy csodaszép Amanda márkájú kétrészes kisestélyi,egyszer viseltem egy bálon,az állapota kifogástalan,semmi hiba nincs rajta!A felsőrésze 36-os,a szoknyája pedig 42-es,tehát L-es méretbe passzol! Színe rózsaszín-ezüst,abszolút trendi mindig!Ide írhatsz üzit:lona86@freemail.hu ,képet is tudok küldeni! Irányár:12000 ft
én már leszoktam róluk... régen imádtam, de sok olyan ruhám volt, amit megvettem (annyiért, amennyiért egy márkás ruhát leárazva árulnak), és irtó hamar tönkrement
a ruhák meg nagyon a szívemhez tudnak nőni... meg baromira sok türelem, mire találok valami magamnak valót.
így már leszoktam...
Turkálás előtt érdemes meg tudni mikor hozzák a legújabb kollekciót és nyitásra odamenni.Nagyon jó cuccokat az ember kifogni:P ![]()
Turkálás előtt érdemes meg tudni mikor hozzák a legújabb kollekciót és nyitásra odamenni.Nagyon jó cuccokat az ember kifogni:P ![]()
a turiban is lehet vadonatúj ruhákat kapni még az eredeti árcédula is rajta van.nagyon sok üzlet profil, vagy szezonváltás miatt lecseréli az árukészletét...
Szia! Már én is sokszor vásároltam használt ruha üzletben. Sokszor olyan egyedi ruhát sikerült találnom, amilyet nem látok sehol. A gyerekeknek is szoktam ott vásárolni. Szerintem semi rossz nincs abban ha ilyen üzletben vásárolsz. Üdv:Andrea
De gyereknek szerintem is használt ruhát éri meg vásárolni, úgyis kinövi, összekoszolja, stb.
Én is szoktam használt ruhát venni magamnak meg a családnak is.Szerintem semmi kivetnivalo nincsen benne és igen egyszer egyszer találni olyan ruhát amin még az eredeti árcédula is rajta van.