2012. február. 4, Ráhel, Csenge napja

Fórumkereső  

Fórum  

Üdvözöl a Mi Világunk Fórum!

Szólj hozzá Te is: vár rád a Mi Világunk Fórum!

Felhívjuk kedves klubtagjaink figyelmét, hogy a Fórum a felhasználók közötti kommunikációra szolgál. A Mi Világunk Online szerkesztősége nem válaszol a Fórumba beírt üzenetekre.

Kérjük, amennyiben kérdésed, javaslatod van a Mi Világunk Online-nal kapcsolatban, kattints a Kapcsolat menüpontra!

Fórum / Divat / Mi a véleményetek a használt ruha vásárlásáról?

Sziasztok!Nagyon sokat varrok magamnak,de,mível sokat romlott a szememm:felfedeztem 1.használtruha boltott.Megmondom öszintén.....,nagyon jó cuccokat sikerült,márt többször vásárolnom.Van olyan ruha is,amin+ az árcédula is rajta volt.Nem utolsó sorban,lehet,hogy csak nekem van ilyen ruhám.Kíváncsi vagyok véleményetekre.Üdv Mindenkinek.Erzsi

Hozzászólás küldéséhez kérjük, regisztrálj, vagy lépj be!

Hozzászólás:

Válasz erre » ancsa1984  |  2010. november. 18 12:42:31

Én is szoktam használt ruhát venni magamnak meg a családnak is.Szerintem semmi kivetnivalo nincsen benne és igen egyszer egyszer találni olyan ruhát amin még az eredeti árcédula is rajta van.

Válasz erre » Katalin3  |  2010. november. 17 17:21:48

Válasz erre » petrapatri  |  2010. november. 8 12:43:17

Én is szoktam vásárolni turiban főleg gyerekeknek és ők is jönnek velem és élvezik. A gyerekeknek amit veszek azok általában 1-2 hónapig jók és utána már másikat tudok venni. Gyorsan nőnek és nem használják el. És a játszótérre meg mindegy mivel úgyis piszkos, szakadt lesz.

Válasz erre » Lonna18  |  2010. november. 7 12:58:27

Eladó egy csodaszép Amanda márkájú kétrészes kisestélyi,egyszer viseltem egy bálon,az állapota kifogástalan,semmi hiba nincs rajta!A felsőrésze 36-os,a szoknyája pedig 42-es,tehát L-es méretbe passzol! Színe rózsaszín-ezüst,abszolút trendi mindig!Ide írhatsz üzit:lona86@freemail.hu ,képet is tudok küldeni! Irányár:12000 ft

Válasz erre » kimcsi  |  2010. október. 16 21:47:56

én már leszoktam róluk... régen imádtam, de sok olyan ruhám volt, amit megvettem (annyiért, amennyiért egy márkás ruhát leárazva árulnak), és irtó hamar tönkrement a ruhák meg nagyon a szívemhez tudnak nőni... meg baromira sok türelem, mire találok valami magamnak valót.
így már leszoktam...

Válasz erre » tamasvarnai123  |  2010. október. 6 14:51:20

Turkálás előtt érdemes meg tudni mikor hozzák a legújabb kollekciót és nyitásra odamenni.Nagyon jó cuccokat az ember kifogni:P

Válasz erre » tamasvarnai123  |  2010. október. 6 14:51:10

Turkálás előtt érdemes meg tudni mikor hozzák a legújabb kollekciót és nyitásra odamenni.Nagyon jó cuccokat az ember kifogni:P

Válasz erre » jevus  |  2010. szeptember. 24 07:11:50

a turiban is lehet vadonatúj ruhákat kapni még az eredeti árcédula is rajta van.nagyon sok üzlet profil, vagy szezonváltás miatt lecseréli az árukészletét...

Válasz erre » kamaro  |  2010. szeptember. 22 16:22:20

Szia! Már én is sokszor vásároltam használt ruha üzletben. Sokszor olyan egyedi ruhát sikerült találnom, amilyet nem látok sehol. A gyerekeknek is szoktam ott vásárolni. Szerintem semi rossz nincs abban ha ilyen üzletben vásárolsz. Üdv:Andrea

Válasz erre » Gaddemon  |  2010. szeptember. 20 16:55:45

De gyereknek szerintem is használt ruhát éri meg vásárolni, úgyis kinövi, összekoszolja, stb.

1  2  3  4  5  6  7  ...  70  71 »